I forbindelse med ulike utviklingsprosjekter knyttet til internasjonalisering av reiselivsprodukter har jeg hatt glede av å samarbeide med Anne Marte. Hun er en dyktig utvikler fordi hun har evne til å se mulighetene innenfor gitte rammer. Hun besitter første hånds kunnskaper om flere viktige markeder for norsk reiseliv slik at hun ser produkt og marked i sammenheng. Hun har lang erfaring som produsent og som selger og jeg kan bare gi henne mine beste anbefalinger.

Jean-François Gehin

Project Manager, Birken

Vi skal bli best på NTW i Bodø 2016!  Dette var bestillingen til Anne Marte og hvor oppgaven var å forberede oss slik at vi skulle få et optimalt utbytte av årets NTW-deltakelse. Målet var å bli best på salg og oppfølging både overfor nye og eksisterende kunder på NTW 2016, men også på alle andre workshops og messer. Og denne oppgaven løste hun med glans. Reiselivsaktørene i nettverket Innovative Opplevelse ( 50 aktører i Nordland/Svalbard) fikk både nyttig innsikt, gode råd og gode verktøy for hvordan man kan jobbe smart og effektivt både før, under og etter et slikt arrangement. Anne Marte har begge føttene godt plantet i virkeligheten og dette gjør at hun har en stor troverdighet. Vi takker for en lærerik dag på Sortland i februar 2016.

Marie Bergsli

prosjektmedarbeider, Innovative Opplevelser

Jeg har ved flere anledninger fått gleden av å jobbe med Anne Marte Solberg ved flere anledninger som foredragsholder og prosessleder. Anne Marte er meget faglig dyktig og inspirerende. Hun kjenner de ulike markedene godt og vet hva som kreves av destinasjoner og opplevelsesleverandører. Best av alt gir hun ærlige og tydelige tilbakemeldinger på hva som fungerer – og ikke.

Petter Thorsen

Wild Norway

Solberg Solutions skreddersydde en fantastisk vestlandstur for våre amerikanske gjester og oss. Opplegget var sømløst med høy kvalitet både på innhold, transport, overnatting, mat og opplevelser. Anne Marte Solberg er svært dyktig, og holder seg profesjonelt i bakgrunnen der det trengs – og er frampå og tar tak i de utfordringene som måtte dukke opp  – der det trengs. Vi var veldig imponert, og kommer aldri til å glemme turen.

Elisabeth Stabell

TV-produsent, Tellus Works AS

Anne Marte organized a unique and memorable trip for us through spectacular Norway. Each day was perfectly planned, and our every need was met. We’ve never had better service while traveling!

Judy Barlow

Vice President , American Public Television (APT)

International Conference Service har i 2010 hatt store nytte av vårt samarbeid med Solberg Solutions. Vi har leid inn Anne Marte Solberg til forberedelser og avvikling av flere konferanser og events og har nytt godt av hennes brede kompetanse innenfor reiseliv. Hun har ivaretatt den viktige vertinnefunksjon på våre hospitality-desks og vært en solid medspiller under kvalitetssikring av arrangementene. Anne Marte er en utmerket lagspiller og med sitt vinnende vesen har hennes ro og gode humør smittet over på våre gjester. Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid i årene som kommer.

Kristin Agustoni

Daglig Leder, International Conference Service

FRAM Arrangement AS er svært fornøyd med vårt samarbeid med Solberg Solutions. Vi får alltid svært gode tilbakemeldinger om god og profesjonellservice fra kundene på alle prosjekt der Anne Marte er prosjektansvarlig.

Jørn A. Jensen

Daglig leder, FRAM Arrangement AS