TRAVEL TRADERS AS

Travel Traders er en ung og innovativ incoming turoperatør og DMC med kontor både i Norge og Tyskland. Med over 60 års erfaring fra våre destinasjoner, kombinert med en effektiv organisasjon og profesjonell og serviceinnstilt personal tilbyr Travel Traders produkter med høy kvalitet og konkurransedyktige priser.

 

FRAM Arrangement AS

Fram Arrangement er et reise- og eventselskap som organiserer og gjennomfører reiser og arrangementer for bedrifter og organisasjoner. Vi har bred erfaring, vet hva som skal til og sørger for at ditt arrangement eller din reise gjennomføres i tråd med dine behov og forventninger.

Vi er kreative og opptatt av å skape inspirasjon i utforming av innhold – og vi er nøye og systematiske i planlegging og gjennomføring.

AKZENT REISEN BY HUBERTUS TOURS

Solberg Solutions er representant for Akzent Reisen by Hubertus Tours i Skandinavia. Er du en bussoperatør eller et reisebyrå som trenger en incoming agent for Tyskland, Italia, Østerrike og Benelux – er du kommet til rett sted. Vi skreddersyr pakketurer for dine grupper og setter kvalitet og service høyt, både ved planlegging og gjennomføring av opplevelsesrike turer i Europa.